Výhody členstva v doTERRA a pridaná hodnota TerraMia

Produkty doTERRA sa dajú získať buď nákupom od konzultanta za maloobchodnú cenu, ktorá je pre všetkých rovnaká, alebo otvorením vlastného veľkoobchodného účtu. Ten má oproti maloobchodnej cene množstvo výhod, ktoré si popíšeme.

V tomto článku sa dozviete:

  1. Výhody otvorenia vlastného účtu
  2. Ako najvýhodnejšie nakupovať
  3. Ako sa vzdelávať v používaní olejov


1. Výhody otvorenia vlastného účtu


Výhody od doTERRA človek získava len keď má vlastný účet. Tento si môže záujemca otvoriť buď ako Konzultant (Wellness Advocate) alebo ako Zákazník (Wholesale Customer). Kedy, koľko a za koľko si nakupuje – je jeho vlastným rozhodnutím, účet je len prostriedkom ako nakupovať najvýhodnejšie.

 

Výhody pre Konzultanta:

  • Nakupuje esenciálne oleje a všetky produkty doTERRA so zľavou 25%.

Účet Konzultanta novému členovi umožňuje, aby hneď od začiatku získal produkty s 25% zľavou z maloobchodnej ceny a ponúka aj dodatočné výhody. Správnym spôsobom dlhodobého nakupovania je možné „prelacniť“ svoj nákup až o 50%. Chcete vedieť ako ? Obráťte sa na info@terramia.sk


Ako nakupovať esenciálne oleje s 25% zľavou? Čítajte TU 


  • Má možnosť získať finančné bonusy na pokrytie svojej mesačnej objednávky. 

Súčasťou otvorenia vlastného účtu Konzultanta je osobná on-line kancelária, ktorá poskytuje marketingové nástroje zdarma. Ak Vás zaujíma využitie výhod podnikania s doTERRA ako súčasť vetvy TerraMia, ktorá je na Slovensku najdynamickejšou vetvou nezávislých konzultantov, získate cielenú starostlivosť, vrátane 100% podpory a účelných školení. Chcete sa stať súčasťou vetvy TerraMia ? Obráťte sa na info@terramia.sk alebo si otvorte svoj vlastný veľkoobchodný účet TU.

 

  • Má možnosť získať príjem z bonusov za zdieľanie vrátane pasívneho príjmu.

Budovaním vlastnej organizácie získa Konzultant možnosť byť odmenený bonusmi podľa mesačných nákupov členov svojej skupiny. Správnym umiestňovaním nových členov a riadnou starostlivosťou o ich potreby je možné zabezpečiť trvalý a aj pasívny príjem. Chcete mať príjem navyše ? Obráťte sa na info@terramia.sk alebo si otvorte svoj vlastný veľkoobchodný účet TU.

 

 

 

Výhody pre Veľkoobchodného zákazníka:

  • V prípade, že sa zaujímate o využívanie produktov doTERRA na osobné použitie a chcete ušetriť peniaze na všetkých Vašich nákupoch, tak zákaznícky účet je vhodné riešenie pre Vás. Otvorením účtu zákazníka získate všetky výhody účtu Konzultanta, okrem možnosti získať finančné bonusy a budovať svoje podnikanie.

 

  • Program pre Veľkoobchodných zákazníkov ponúka 25% zľavu z maloobchodných cien všetkých produktov doTERRA. Účty zákazníkov majú taktiež vytvorené osobné členské ID číslo, ktoré umožňuje objednávať doTERRA produkty on-line, alebo prostredníctvom zákazníckeho servisu. Zákazníci tiež môžu participovať na programe Vernostných odmien (LRP) a získavať kreditné body naspäť zo svojich objednávok a následne ich využiť neskôr pri nákupe produktov.


 

Svoj účet Veľkoobchodného zákazníka môžete kedykoľvek zmeniť na účet Konzultanta. Vopred však o tomto kroku informujte konzultanta, ktorý je Vaším registrátorom (enrollerom) a pomohol Vám s otvorením účtu v doTERRA, aby Vám poradil, kedy je to pre Vás výhodné.

 

 

 


2. Ako najvýhodnejšie nakupovať

 

Orientácia vo virtuálnej on-line kancelárii 

Virtuálna kancelária je osobný portál, ktorý po otvorení vlastného účtu získa každý nový člen doTERRA. Vstup do virtuálnej kancelárie prostredníctvom www.mydoterra.com je možný cez osobné ID číslo člena a jeho súkromné heslo. Kancelária obsahuje všetko potrebné pre člena, od objednávania cez e-shop, kontrolu objednávok, marketingové informácie, cez komunikačné možnosti a informácie o rozvoji podnikania konzultanta. Každý nový člen by sa mal o efektívnom využívaní virtuálnej kancelárie dozvedieť od svojho registrátora.

Cenník produktov dostupných na Slovensku vrátane DPH môžete nájsť TU.

 

Objednávanie cez e-shop

Samostatné nakupovanie cez e-shop doTERRA je podstatou získania 25% zľavy z maloobchodnej ceny produktov, preto by sa malo stať automatickou súčasťou schopností každého registrovaného člena. Prístup k efektívnemu nakupovaniu si môžete pozrieť TU. Nezabudnite, že prelacnenie objednávok je možné aj využívaním aktuálnych zliav, či darčekov, preto sa od začiatku učte nakupovať najvýhodnejšie:

 

1.   Nakupujte cez program VERNOSTNÝCH ODMIEN (LRP) – správne nastavenie mustry/šablóny programu realizujte s Vašim registrátorom, resp. cez zákaznícky servis

2.   Získajte každý mesiac iný PRODUKT MESIACA nastavením objednávky nad 125 PV do 15.-ho v mesiaci – zadajte ako deň spracovania Vašej LRP objednávky 14. deň v mesiaci

3.   Využívajte aktuálne MARKETINGOVÉ AKCIE – každý mesiac je iná akcia, dozviete sa o nej detailne z newslettera KABELKOVÉ POTREBNOSTI, vždy začiatkom mesiaca, ak ste členom vetvy TerraMia. Ak newsletter nedostávate, žiadajte Vášho registrátora o zabezpečenie resp. kontaktujte info@terramia.sk alebo si aktuálnu ponuku pozrite TU.

 

Využívanie zákazníckeho servisu

doTERRA poskytuje svojim členom podporu formou zákazníckeho servisu v slovenskom a českom jazyku na tel. čísle: 00421 2 3305 6269 v každý pracovný deň od 14:00 – 22:00. Kompetencie zákazníckeho servisu sa vzťahujú na otázky ohľadne:

  • funkčnosti virtuálnej kancelárie,
  • zadania osobných objednávok (PV) alebo registrácií do systému,
  • objednávania a platieb,
  • nastavenie/zrušenie zapojenia do programu Vernostných odmien LRP,
  • reklamácií, vrátenia, či výmeny poškodeného tovaru, refundácie
  • dosledovania doručenia produktov, otázok technického charakteru,
  • vyplácania provízií z bonusov
  • podmienky a výnimky k promo akciám mesiaca

 

Je dôležité nezamieňať si úlohy Vašich registrátorov resp. sponzorov so zákazníckym servisom. Úlohy registrátorov/sponzorov sú orientované skôr na podporu vzdelávania v produktovej i podnikateľskej oblasti. Nový člen má však vždy možnosť nájsť podporu, či už cez zákaznícky servis, alebo cez svojich priamych sponzorov. 

 

Tipy na aktuálne zľavy a darčeky

Každý člen doTERRA obdrží prvý deň v mesiaci priamo z doTERRA stručný newsletter v slovenčine s aktuálnymi mesačnými darčekmi, či zľavami na svoj e-mail, uvedený vo virtuálnej kancelárii. Každý člen TerraMia dostáva okrem toho pravidelne aj newsletter KABELKOVÉ POTREBNOSTI, ktorý je orientovaný na detailnejšie informácie o produktoch a vzdelávaní a obsahuje aj časť venovanú podnikaniu – Spolu meníme svet, orientovanú na obchodné príležitosti. Ak ho člen nedostáva do prijatej pošty, mal by si skontrolovať priečinky Reklama a Spam.

 

Vo svojej virtuálnej kancelárii sa členovi zobrazuje aktuálna ponuka mesiaca a navyše ju môže nájsť aj na www.terramia.sk. Pre najvýhodnejšie nakupovanie je mimoriadne dôležité, aby si člen uvedomil, aké výhody má k dispozícii a aktívne ich využil. Vo vetve TerraMia posilňujeme vedomosť o aktuálnych zľavách, či darčekoch aj prostredníctvom priamej komunikácie lídrov a sponzorov, či cez skupinu FB Terramia, takže sa nemôže stať, že člen nie je dostatočne informovaný o aktuálnych výhodách. Špeciálnou ponukou od doTERRA v niektorých mesiacoch je BOGO. Pri kúpe jedného produktu získava člen iný produkt zdarma. Viac o podmienkach BOGO sa dozviete TU.

 

Možnosť získať Wellness konzultáciu

Po otvorení vlastného účtu a realizácii registračnej objednávky prostredníctvom vhodného registračného balíka, má každý člen TerraMia nárok na tzv. Wellness konzultáciu (WellCo). Túto mu ponúkne jeho registrátor zvyčajne v čase, keď novému členovi kuriér doručí produkty z jeho registračnej objednávky.

 

Cieľom WellCo je individuálne predstaviť možnosti objednaného balíka pre riešenie konkrétnych zdravotných obmedzení nového člena. Zároveň vysvetliť dôležitosť Balíka celoživotnej vitality (LLV) ako aj efektivitu využívania programu Vernostných odmien (LRP).

Ako realizovať Wellness konzultáciu si môžete pozrieť TU.

 

Wellness konzultácia sa poskytuje iba raz počas doby členstva a výstupom z nej je presne inštruovaný člen, ktorý má nastavené prvé 3 LRP objednávky na 3 mesiace dopredu. Umožňuje mu to efektívne využiť program Vernostných odmien ako aj spoznávať oleje a ich účinky priamo na svoju konkrétnu situáciu. 

Brožúru ŽITIE pre Wellness konzultáciu si môžete stiahnuť TU.

 

Výhody programu Vernostných odmien (LRP)

Nakupovanie cez program Vernostných odmien je bez diskusie najvýhodnejším nakupovaním v doTERRA. Člen nie je nijak nútený k pravidelnému nákupu, ak sa však takto dobrovoľne rozhodne nakupovať, získa množstvo dodatočných výhod a prelacní si svoju objednávku z 25% až na 50%. Zaujíma Vás ako ? Pozrite sa TU a všetko vám bude jasné.

 

Dôležitosť Balíka celoživotnej vitality (LLV) 

Spomedzi produktov doTERRA je jeden, ktorý umožňuje maximalizovať efekt užívania esenciálnych olejov. Týmto produktom je Balík celoživotnej vitality (Lifelong Vitality Pack alebo tiež LLV). Užívanie LLV má extrémny význam pre ľudský organizmus a TU sa môžete dozvedieť prečo…

 

Význam denných návykov

Účinnosť esenciálnych olejov sa najviac prejavuje pri ich konzistentnom dlhodobom užívaní. Ak sa stanú súčasťou Vášho života tak, že po nich siahnete nielen pri riešení akútnych problémov, ale aj pri prevencii, po určitom čase začnete pozorovať, že sa jednoducho cítite lepšie. Aby však k tomu mohlo dôjsť, je potrebné nastaviť si vlastné denné návyky používania a dodržiavať ich. Prečo?

 

Nuž lebo človek je od prírody tvor zábudlivý a náladový. Vytvorenie denných návykov je nevyhnutným predpokladom konzistentnej prevencie a získavania skúseností s olejmi. Ak je používanie olejov a prírodných riešení náhodné a nekonzistentné, účinky sú ťažšie pozorovateľné. Aby tomu tak nebolo, pripravili sme pre Vás časť Aromavzdelávanie a doporučujeme individuálny prístup každého člena na základe svojich/rodinných potrieb a preferencií.

 

 

3. Ako sa vzdelávať v používaní olejov

 

Vzdelávanie je nevyhnutným predpokladom správneho používania produktov doTERRA a cestou k získavaniu skúseností. Formy vzdelávania členov v TerraMia sú rôznorodé a každý má možnosť si vybrať, čo mu najviac vyhovuje, resp. ich kombinovať. Jednoduché je nájsť si vzdelávacie videá po zadaní „doTERRA Slovak“ na youtube ako je napríklad TOTO.

 

Produktové webináre – Voňavé pondelky

Sú realizované každý pondelok o 20:00 prostredníctvom platformy ZOOM a sú dostupné komukoľvek, kto sa prihlási napríklad cez skupinu FB Terramia. Pozvánky na webináre dostávajú pravidelne každý mesiac všetci členovia TerraMia prostredníctvom newslettera Kabelkové potrebnosti. Každý týždeň dostávajú členovia aj mail, v ktorom je uvedená téma webinára a predstavená lektorka, ktorá webinár vedie a link na samotný webinár.

 

Nie je treba nič inštalovať do počítača, či mobilu, stačí kliknúť na link, uviesť svoje meno a vypočuť si tému. Zároveň má jeden z on-line poslucháčov možnosť vyhrať vzácny olej, ak správne odpovie na otázku a bude vylosovaný. 

 

Pre tých, ktorým pondelkový večerný termín nevyhovuje, sú záznamy z Voňavých pondelkov k dispozícii na zhliadnutie na FB TerraMia, do ktorej sa ktokoľvek môže kedykoľvek pridať. Webináre sú prístupné týždeň a následne nahradené ďalšou témou. 

 

FB TerraMia

Nielen pre členov TerraMia slúži táto uzatvorená FB skupina, ktorá okrem záznamov webinárov ponúka vzdelávanie o životnom štýle a všetky aktuálne informácie a možnosti, ktoré doTERRA na Slovensku poskytuje. Či už sú to aktuálne marketingové akcie, súťaže, darčeky, stretnutia, ale aj aktivity, ktoré organizuje TerraMia.

 

Taktiež sú tam postované recepty, tipy na využívanie olejov a miešanie zmesí. Význam skupiny TerraMia je predovšetkým v distribúcii informácií, preto postovanie je umožnené len administrátorom stránky, aby boli členovia skupiny ušetrení od reklám, dlhých diskusií, či neetických aktivít ohľadne predaja/výmeny produktov alebo tých v rozpore s doTERRA Policy Manual. Pri dodržaní pravidiel skupiny majú členovia možnosť čerpať informácie všetci a zároveň si vyhľadať cez SEARCH (Vyhľadávanie) na skupine práve takých informácií a olejov, ktoré ich zaujímajú. Ak ešte nie ste v FB TerraMia, požiadajte o členstvo TU.

 

Tento zdroj informácií umožňuje prístup ku kompletnému know-how TerraMia a aktuálnym informáciám z doTERRA. Sú zoradené podľa tém tak, aby užívatelia, zdieľatelia i budovatelia mali jednoduchý prístup ku všetkému, čo je súčasťou obchodného modelu TerraMia.

 

 

Jednoduchá navigácia a množstvo podporných materiálov zabezpečí, že člen sa dokáže dozvedieť potrebné informácie ihneď, bez potreby čakať na svojho sponzora.

 

Marketingové materiály, podporné a vzdelávacie nástroje

Veľmi efektívnym zdrojom informácií o doTERRA na Slovensku sú vzdelávacie nástroje, pripravené buď priamo reprezentantmi doTERRA Europe, alebo TerraMia Teamom.


Materiály pripravené TerraMia sú nasledovné:

  • Voňavý pomocník (informačná navigácia v jazykoch SK, CZ, RUS, HUN, POL)
  • Emočné koliesko (rýchly prehľad o olejových riešeniach pri rôznych emóciách)
  • Voňavé základy aromaterapie (komplexná olejová trieda v kalendárovej väzbe)
  • Kontaktovanie a vzorkovanie (A4 so všetkým potrebným na začiatok)
  • Pomôcky k aromaterapii (fľaštičky a kvapkátka, taštičky, difuzéry a pod.)
  • Knihy

 

Všetky je možné zabezpečiť si v Hniezde TerraMia, alebo cez info@terramia.sk.

 

Podpora registrátorov/sponzorov = uplinov

Každý človek sa cíti najistejší, pokiaľ je samostatný a nezávislý. Možnosti vzdelávania ponúknuté členom TerraMia umožňujú, aby komunikácia s uplinom nebola jedinou možnosťou. Zdieľanie skúseností na pravidelných offline/online stretnutiach je pochopiteľne skvelým spôsobom ako sa niečo naučiť, avšak spoliehať sa na to, že je uplinovou povinnosťou všetko nového člena naučiť osobne, by bolo nesprávne.

Cookies

Vyberte si, ktoré súbory cookies môžeme spracovávať. Súhlas udelujete na 6 mesiacov. Prečítajte si viac o súboroch cookies.

Nevyhnutné

Tieto cookies nie sú voliteľné, sú nevyhnutné pre fungovanie webu.

Analytika

Tieto cookies slúžia na zlepšenie použiteľnosti našej webstránky.

Funkcionality

Tieto cookies používame pri niektorých funkcionalitách, ak ich zamietnete, tieto funkcionality nebudú funkčné.

Marketing

Zdieľaním marketingových dát Vám vieme odporúčiť produkt presne pre Vás.